Interviu cu prima învățătoare a lui Năstase: Dacă ajunge Primar, înseamnă că toți proștii mai au o șansă!

Interviu cu prima învățătoare a lui Năstase, prostul satului

După ce Maia Sandu și-a semnat sentința și a declarat că-l va susține pe Andrei Năstase la alegerile locale anticipate din Chișinău, redacția Presei Independente a hotărât să realizeze un interviu cu prima învățătoare a finului oligarhului Victor Țopa. Toată lumea știe că cel mai bine și sincer poate să caractezizeze un om anume prima lui învățătoare. Să vedem deci ce crede Efrosenia Vasilievna despre fostul ei elev, Andrei Năstase.

– Bună ziua, doamnă Efrosenia! Mulțumim că ați acceptat să ne acordați acest interviu. Vă rugăm să ne spuneți, cum era Andrei Năstase la școală?

– Bună ziua! Am acceptat să vă acord acest interviu doar ca să trag un semnal de alarmă, nu faceți prostia asta și să-l votați. Andrei era un elev mediocru, dar cu tupeu. Toți 4 ani a luptat să fie șeful clasei, chiar a mers până la ceea ca să corupă colegii de clasă cu bomboane și apă gazată „Buratino”. Doar că colegii lui i-au luat dulciurile, dar desigur că nu l-au acceptat ca șef al clasei. După această fază s-a ales cu porecla de „Prostul Clasei”.

– Și acum a ajuns „Prostul Satului”, a progresat deci…

– Dragii mei, eu sunt femeie în vârstă, ascultați-mă atent. Dacă ajunge și Andrei Năstase Primar General al Chișinăului, înseamnă că toți proștii din lume mai au o șansă…

– Vedem că nu prea aveți păreri bune despre fostul dumneavoastră elev.

– N-am ochi să-l văd după ce s-a pișat în pantaloni chiar la lecția deschisă la care a venit direcția raională. Mă scuzați, dar nu mai pot vorbi despre el. La revedere.

– Mulțumim oricum pentru că ați acceptat să ne acordați acest scurt interviu.

Reclame