Băsescu: Regret s-o spun, dar Maia Sandu a coborât la nivelul lui Năstase!

fewt5y

Partidele pro-europene și partidele unioniste nu se pot înțelege pe scena politică de la Chișinău.

După alegerile prezidențiale de anul trecut, Maia Sandu s-a impus în scurt timp ca un adevărat lider de opoziție. Însă pe parcursul anului curent, partidul PAS, condus de ea, n-a venit nici cu o propunere politică concretă, nici cu un proiect de lege pentru cetățeni sau cu vreun program economic pentru Moldova. Tot ce a făcut opoziția în acest răstimp s-a redus la declarații în mass-media împotriva reformei electorale propusă de guvernare.

În acest sens, fostul președinte al României, cel care a sprijinit-o pe Maia Sandu în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2016, se arată acum dezamăgit de lidera PAS.

„Regret s-o spun, dar Maia Sandu a coborât la nivelul lui Năstase! Voi nu vedeți unde a ajuns? La alegerile de anul trecut, Maia Sandu a fost votată de jumate de milion de basarabeni, iar la protestul din 20 iulie 2017, din fața Parlamentului, câtă lume s-a adunat? Nici două mii de suflete. Asta se cheamă „pozor”, în limbajul moldovenist”, a declarat Băsescu la Moldova 1.

Amintim că Traian Băsescu a primit cetățenia Republicii Moldova din partea lui Nicolae Timfoti în 2016, iar ulterior după ce a devenit președinte Dodon, el i-a retras cetățenia RM. Băsescu l-a acționat în instanță pe șeful statului RM, iar acum se derulează procesul de judecată între cei doi.

Anunțuri